Gáz helyett villanybojler

 

     Gáz vízmelegítő lecserélése villanybojlerre.     

               Gáz átfolyós vízmelegítő cseréje Hajdú és más típusú  villanybojlerre.   150.000 FT-tól ,anyaggal-bojlerrel.

  Egyre több lakásban cserélik le a gáz átfolyós vízmelegítőket elektromos bojlerre. Ez talán nem is baj, hisz a rossz kémények és életveszélyes gázkészülékek elég sok halálos balesetet okoztak az elmúlt években.
A KATASZTRÓFAVÉDELEM és a FÖKÉTÜSZ nagyon szigorú  ez ügyben, és sok lakásban elzárta a gázhálózatot. Sajnos sok lakásban van életveszélyes gáz bojler vagy gáz vízmelegítő, amit a tulajdonos nem szervizeltetett rendszeresen…A gázszerelőkre sem hallgatnak az emberek, mikor az életveszélyes készülékeikről van szó, csak ha már nincs meleg víz vagy fűtés, akkor van szerelés-karbantartás.
A kéménybélelés, és új gázhálózat csere, meg a sok papírmunka…Rengeteg anyagi kiadással jár. Nem egy esetben eléri a milliós nagyságrendet!
 
A gáz vízmelegítő helyett lehet egy hosszútávú és praktikus megoldás a villany bojler csere.  Elektromos kazánok telepítésével viszont a fűtés váltható valóra. Kevesebb probléma várható a villanybojlernél, mivel a 2-3 éves vízkő mentesítésnél csak is új alkatrészeket szerelünk be, így kevés esély van a meghibásodásokra.
 A bojler szerelés azonnal elvégzi a  helyszíni felmérést önnél Meg hallgatja a megrendelő kívánságát a leendő készülékről, ha nincs ötlete, akkor szívesen segítjük a gondolkodásban. Minden kérdésére szakszerű választ fog kapni.
Megvizsgáljuk a leendő bojler rögzítendő felületét, mert nem mindegy hová lehet kiépíteni a villanybojlert. Az összes hozzávaló anyagot és  a bojlert biztosítjuk, így meg kíméljük a vásárlás kellemetlen szaladgálásától  A kéményt és a gázt szakszerűen lezárjuk önnek,  és új elektromos tápvezetéket építünk ki külön biztosítóval ellátva (így külön áramkörön üzemel majd a bojler).
A bojler szerelő azonnal elvégzi ezt a több fázisból álló munkálatokat egy kéz alatt, és átadja a felszerelt villany bojlert beüzemelve.
Bojler Szerelő Azonnal