ARISTON bojler szerelő

ÉJJEL-NAPPAL

Ha ARISTON villany bojlere vagy kazánja van, és szerelőt keres, akkor ne keressen tovább! Vegye fel velem a kapcsolatot . Közel 30 éve foglalkozom villany bojlerek szerelésével, javításával. A nap minden szakában elérhető vagyok, még ünnepnapokon is. Bojler szerelő gyors szervizünk Pest megyében is vállal kiszállást, akár hétvégén is.

Azonnal reagálok minden hívásra, és általában 2 órán belül kiérkezem a megrendelt bojler szerelésre. A késésemet általánosságban az autós forgalom befolyásolhatja.ARISTON bojler szerelő Minden típusú ARISTON bojlert is javítunk. Amelyhez nincs alkatrészünk, azt megrendelés után tudjuk beszerelni. Fontos, hogy tudja az ARISTON bojler pontos típus számát. Ha már folyik a víz a bojler oldalán, alján vagy sistereg, zizeg, akkor azonnal áramtalanítsa a készüléket, nehogy áramütést kapjon. Valószínűleg kilyukadt a tartály.

Legtöbb ilyen hiba a vízkőtelenítés, vagy a nyomáscsökkentő hiánya miatt alakul ki. Ilyenkor már a bojler szerelő sem sokat segíthet . Csak egy új ARISTON villany bojler oldja meg a meleg víz hiányt, amit a bojler szerelő be tud szerezni önnek kedvező áron, szállítással, kiegészítőkkel. Minden munkámról egyedi munkalapot, illetve számát adok, mely tartalmazza a garanciát.

		
		
	
Bojler Szerelő Azonnal