Aquastic bojler szerelő

MEGFIZETHETŐ ÁRON 50 – 200 LITERES HAJDU AQUASTIC FELSZERELÉSSEL. HÍVJ! MÉG AZNAP FELSZERELJÜK ÚJ VILLANY BOJLERED.

Egy  HAJDU AQUASTIC 80 literes villany bojler ár érték arányban, elég jó mennyiségű meleg vizet tud biztosítani egy átlag háztartásban. Fontos odafigyelést igényel az új villany bojler űrtartalmának  meghatározása a . Ennek kiszámítása függ a fogyasztók létszámától és a napi tisztálkodási szokásaiktól. Ezalatt értve a mosogatást vagy zuhanyzásokat, illetve a kád használata is nagyon fontos tényező, mivel  sok meleg vizet fogadnak be. A téli és nyári használatnál is nagy a különbség . A bojler szerelő dolga, hogy a megrendelővel együtt egyeztetve kiszámítsa az új aquastic bojler méretét literben.

A HAJDU AQUASTIC 50 – 200 literes Villany bojlerei alkalmasak fürdésre és háztartások meleg vizének előállítására.                                                                        Egy 120 literes villanybojler használatánál nem kell attól tartania, hogy estére kifogy a meleg vízből, mely egész napos munka után igen csak kellemessé teszi a fürdést . Alkatrész ellátottsága kiváló, mivel minden  mozgatható eleme, alkatrésze kapható, így a bojler szerelő tudja bármikor javítani a bojlerjét. Nálam is van alkatrész  mindig ehhez a típushoz is.

MENNYI GARANCIA VAN A HAJDU AQUASTIC VILLANY BOJLERRE? 

A HAJDUSÁGI IPARI ZRT   erre  a típusra 2 év teljes körű garanciát biztosít,a vásárlás napjától, ami elég megnyugtató. A HAJDU AQUASTIC 80 literes villany bojler tartályára még 3 + évet lehet biztosíttatni, amennyiben bojler szerelő szakember szereli fel a bojlert, és a kötelező szervizelést is elvégeztetik a megadott határidőn belül, és ezt a garancia lapon igazolják. Ez Az aktív anód felülvizsgálatát jelenti. A garancia meghosszabbítását, a megrendelőnek meg kell fizetnie.

Lassan 30 éve foglalkozom bojler javítással, ezalatt az idő alatt láttam és javítottam olyan villany bojlereket, amiket a mai fiatal szerelők csak fotókon láthattak. A z aquastic bojler a napjaink munkái mellett jöttek piacra, így ismerem a felépítését és működését. Napi szinten sokat javítok ebből a márkából. Minden alkatrésszel rendelkezem a javításához, és víz- villanyszerelőként, teljes körű beszerelést, kiépítést tudom vállalni. Bojler szerelő szaktudásom napi 24 órában áll a rendelkezésre. Hívj telefonon, és még az nap megyek hozzád javítani vagy cserélni a villany bojlert. 

Az általam  beszerzett és beszerelt anyagra, és alkatrészekre 1 év garanciát vállalok, melyet a saját aláírásom garantál. 
Bojler Szerelő Azonnal