Gáz helyett villanybojler


     Gáz vízmelegítő lecserélése villanybojlerre

               Gáz átfolyós vízmelegítő cseréje Hajdú villanybojlerre

Egyre több lakásban cserélik le a gáz átfolyós vízmelegítőket elektromos bojlerre.Ez talán nem is baj,hisz a rossz kémények és életveszélyes gázkészülékek elég sok halálos balesetet okoztak az elmúlt években. A Katasztrófavédelem és a FÖKÉTÜSZ Nagyon szigorú  ez ügyben, és sok lakásban elzárta a gázhálózatot.Sajnos sok lakásban van életveszélyes gáz bojler vagy gáz vízmelegítő,amit a tulajdonos nem szervizeltetett rendszeresen…A gázszerelőkre sem hallgatnak az emberek,mikor az életveszélyes készülékeikről van szó,csak ha már nincs meleg víz vagy fűtés,akkor van szerelés-karbantartás.A kéménybélelés,és új gázhálózat csere,meg a sok papírmunka…Rengeteg anyagi kiadással jár.Nem egy esetben eléri a milliós nagyságrendet.

 

A gáz vízmelegítő helyett lehet egy hosszútávú és praktikus megoldás a villany bojler csere.Kevesebb probléma várható a villanybojlernél,mivel a 2-3 éves vízkő mentesítésnél csak is új alkatrészeket szerelünk be.
 A bojlerszerelő a helyszíni felmérésnél meg hallgatja a megrendelő kívánságát a leendő készülékről,ha nincs ötlete, akkor szívesen segítjük a gondolkodásban.Minden kérdésére szakszerű választ fog kapni
Megvizsgáljuk a leendő bojler rögzítendő felületét,mert nem mindegy hová lehet kiépíteni a villanybojlert. A kéményt és a gázt szakszerűen lezárjuk önnek, és új elektromos tápvezetéket építünk ki külön biztosítóval ellátva (így külön áramkörön üzemel majd a bojler).